Pizza στον πετρόφουρνο με την υπογραφή του διακεκριμένου Ιταλού σεφ Angelo Genovese!
Ο απόλυτος συνδυασμός ιταλικής πίτσας με την ελληνική γαστρονομική κουλτούρα
Ο ΣΕΦ ΜΑΣ
Angelo Genovese
Master Istruttore Αccademia Pizzaioli
Ο Ιταλός σεφ Angelo Genovese επιμελείται τις Πίτσες του City Grill. Ταλαντούχος, δημιουργικός, καινοτόμος. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο επαγγελματία στον χώρο της γαστρονομίας που συνδυάζει ιταλικές και ελληνικές γεύσεις και απογειώνει κάθε menu.
Γεννημένος στην Ιταλία, από 14 ετών ήταν κιόλας γνωστής της ιταλικής κουζίνας. Η πρώτη του επαφή με τη γαστρονομία ξεκίνησε από την οικογενειακή Τραττορία.
Η πολυετής και επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία έχει αφετηρία την Ιταλία το 1985, όπου διέπρεψε σε κουζίνες γνωστών εστιατορίων για πολλά έτη.
Τη χρονιά 88 – 89 κερδίζει με τις γευστικές του προτάσεις το κοινό της Φρανκφούρτης, ενώ από το 1996 ως σεφ εκπλήσσει ευχάριστα τους λάτρεις του καλού φαγητού στη χώρα μας σε gourmet εστιατόρια του Κολωνακίου, της Γλυφάδας, της Μυκόνου, της Σίφνου κ.α.
Ζυμάρι 48ωρης ωρίμανσης
Η τελετουργία της πίτσας … ξεκινά από το ζυμάρι!
Το μυστικό της επιτυχίας στο ζυμάρι της πίτσας βρίσκεται στον συνδυασμό μεθοδικών κινήσεων.
Τα ειδικά άλευρα, το σωστό ζύμωμα, η κατάλληλη θερμοκρασία συντήρησης και ωρίμανσής του, είναι μία αλληλουχία βασικών βημάτων προκειμένου να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα…όπως μόνο οι Ιταλοί γνωρίζουν!
Στο City Grill η διαδικασία αυτή αποτελεί ιεροτελεστία! Έτσι, αναβαθμίζεται το πιο σημαντικό «κομμάτι» σε μία πίτσα, το ζυμάρι!
City Grill Honey Sauce!
Αναζητώντας ανυπέρβλητες γεύσεις και έπειτα από πολλές δοκιμές για το τέλειο αποτέλεσμα, ο Angelo Genovese δημιουργεί την City Grill Honey Sauce!
Η City Grill Honey Sauce αποτελεί βασικό συστατικό της πίτσας «City Grill».
Ωστόσο, η επαναστατική της γεύση την καθιστά κατάλληλη να διατίθεται ως πρόσθετο υλικό και σε άλλες πίτσες του καταλόγου.
Η «Ιταλίδα από τη Ραφήνα» που θα εκπλήξει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους βρίσκεται στο City Grill!